Pianoles

Villamuze biedt eigentijdse pianolessen aan in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Elke leerling evolueert op zijn eigen tempo. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Villamuze terecht.

Bij de kleuters (vanaf 4 jaar) is het in de eerste plaats een kennismaking met het instrument. Met de kleur- of cijfermethode leert het kind heel snel enkele eenvoudige melodieën spelen. Er wordt ook tijd genomen voor samenspel en creatieve spelletjes. Op deze manier raken kinderen vertrouwd met de basiselementen van muziek. Via ritmische oefeningen op onder andere djembé worden ritmes op een speelse manier eigen gemaakt.

Er wordt les gegeven aan twee kinderen per uur. Om de beurt krijgen ze les en daarna kan de muziek onmiddellijk zelfstandig ingeoefend worden op een digitale piano met hoofdtelefoon. Voorkennis is niet noodzakelijk omdat tijdens de lessen theorie en praktijk hand in hand gaan.

Volwassenen met of zonder voorkennis kunnen ook bij ons terecht. Vanuit eigen mogelijkheden en interesse voor bepaalde muziek wordt muziek aangeleerd of de draad terug opgenomen als je vroeger al muziek gespeeld hebt.

Wanneer

Woensdagnamiddag
Zaterdagvoormiddag

Locatie

Muzieklokaal Villamuze
De Oogst 2
9800 Deinze

Info & inschrijving

Heb je interesse in onze pianolessen, neem dan contact op via pianoles@villamuze.be
voor verdere info of inschrijving.

Wil je piano leren spelen?

Ben je op zoek naar pianolessen in Deinze?
Wij hebben een aanbod voor jong en oud!
Meer info via pianoles@villamuze.be

Over ons

Wat smaak is voor de mond en parfum voor de neus, is muziek voor het gehoor. Hier vind je extra informatie over ons.

Volg ons

Op Facebook

Contacteer ons

Villamuze vzw
De Oogst 2
9800 Deinze
info@villamuze.be

Scroll To Top